woensdag 9 januari 2008

OV-chipkaart en implantatiechip — technocratische ontmenselijking in zeer vergevorderd stadium

Burgervijandigheid
Nadat is gebleken dat de door de overheid geplande invoering van de zogenoemde OV-chipkaart — ook zo'n weerzinwekkend staaltje van burgervijandigheid, want onderdeel van de totale Überwachungsstaat — even met een kleine tegenslag is geconfronteerd doordat de code door hackers en krakers van computers als fluitje van een cent tevoorschijn is gekomen en op straat ligt, eist de reizigersvereniging Rover terecht dat dit fenomeen dient te worden opgeschort. Beter nog zou het zijn dat verantwoordelijken de mislukking ervan zouden inzien.

Extremistische perversie

Het is, althans in een dergelijke context, maar goed dat er hackers en krakers van computers bestaan. Zij kunnen nog van grote waarde blijken voor ware democraten, die steeds meer onder druk komen te staan als overheden en industrie, al dan niet in onderlinge afspraken, het éne element van vernietiging — want ontmanteling van de persoonlijkheid van elk menselijk wezen — na het andere construeren. De industrie hoeft zich niet eens meer op dubieuze plekken, zoals dat in Nazi-Duitsland het geval was, te vestigen om toch dwingende invloed te kunnen uitoefenen. Nu is bekend geworden dat de persoonschip, die in de mens moet worden geïmplanteerd — een vorm van extremistische perversiteit, die het nazituig van de richelmaar wat graag ter beschikking had gehad — al in de maak is, en dat zal er nolens, volens toe leiden dat er straks weer politici zullen zijn, die zeggen het weliswaar niet zelf te hebben gewild, maar nu het ding toch beschikbaar is, het toch eeuwig zonde zou zijn om het niet toe te passen. Het is de totale ontmenselijking die wordt voorbereid en die schreeuwt om een groot leger van hackers en aanverwante kenners, dat — indien zulks werkelijkheid wordt, en er is nu eenmaal geen enkele reden om welke overheid dan ook je eigen lichaam toe te vertrouwen — ervoor kan zorgen dat het systeem helemaal in elkaar dondert, want de hoofdpoorten van het Nieuwe Auschwitz gaan dagelijks een eindje verder open, opdat de karrenvrachten vol kritische geesten, andersdenkenden en onwilligen er straks weer massaal kunnen worden gedumpt.

Het Beest uit de Afgrond

Dat dit alles nu mogelijk is geworden, komt doordat politici in alle Europese landen helemaal niets hebben geleerd van al hetgeen de nazi-beulen dan wel de Hitler- en Stalin-monsters aan de schrijftafels hebben aangericht. Het is echter op zijn minst de Kwadratuur daarvan die ons allen te wachten staat.
Het in het laatste boek uit het Nieuwe Testament — de Openbaring van Johannes (17:8) — genoemde Beest uit de Afgrond is dagelijks meer aan de winnende hand. Derhalve is het dan ook de hoogste tijd voor een goed functionerende, sterke en zeer bestendige tegenbeweging.
Bijvoorbeeld tegen het Beest uit de Afgrond dat zich onder ons bevindt. Een Grote Revolutie is dringend en dwingend noodzakelijk.

Geen opmerkingen: